Inici » Espai de Música, Espais, Recomanem

Vine al concert de l’ESMUC!

3 maig 2018 Sense Comentaris

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) és un entorn transversal i flexible des del punt de vista dels itineraris formatius, on totes les especialitats i estils musicals són presents i conviuen en igualtat de condicions. L’ESMUC té com a funció principal la formació superior de músics i professionals del món de la música del nostre país, però no oblida en cap moment que aquesta finalitat pedagògica cal que transcendeixi socialment més enllà de l’activitat reglada de les seves aules.

L’entitat Tres Quarts per Cinc Quarts i l’ESMUC us oferim un concert el diumenge 13 de maig de 2018 a les 19h a l’Auditori Barradas (Rambla Just Oliveras, 56) de l’Hospitalet de Llobregat amb el mòdic preu de 5 euros.

Després d’una intensa setmana d’assaigs, les diverses formacions, com habitualment, mostren al públic el fruit del seu treball en unes condicions i el nivell d’exigència propis de la pràctica professional real. En aquest concert podrem gaudir d’una obra de Francis Poulenc que fou un dels membres del grup de joves compositors francesos dels anys vint, Les Six. Destacat pianista, va composar diverses òperes i una sèrie de obres per instruments de vent i piano. A la segona part s’interpretarà una obra de Ludwig Van Beethoven.

A la primera part el grup composat per una flauta, oboè, clarinet, trompa, fagot i piano interpretarà el “Sexteto para vientos y piano” de Francis Poulenc. A la segona part un trio de violi, violoncel i piano interpretaran “OP.1 Núm.2, en sol Major” de Ludwig Van Beethoven.

Si voleu llegir la convocatòria sencera premeu aquest enllaç.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.