Inici » Debats i cicles, Recomanem

Presentació de l’Informe Anual 2016/17 d’Amnistia Internacional. Dijous 11 de maig a les 19h

5 maig 2017 Sense Comentaris

informeAI-1617

L’Informe Anual 2016/17 d’Amnistia Internacional recull la situació dels Drets Humans al món durant el 2016, a partir de l’anàlisi individual de 159 països i territoris i  dóna testimoni del patiment que moltes persones suporten, ja sigui durant un conflicte, per motius de desplaçament forçat, per discriminació o repressió. Amb la presentació d’aquest document, Amnistia Internacional pretén donar a conèixer els greus abusos i violacions dels Drets Humans que la població civil pateix en molts països del nostre món, així com les accions que ells com organització duen a terme per a impedir i posar fi a aquestes vulneracions vers els drets civils, polítics, socials, culturals, econòmics… alhora que demana justícia per aquells drets que han estat violats fins i tots en aquells països denominats democràtics.

Comptarem amb la presència de Xavier Burgués, President d’Amnistia Internacional Catalunya i de Mercedes Gascón, Coordinadora del grup de Barcelona- L’Hospitalet d’Amnistia Internacional Catalunya.

Sobre l’esdeveniment:

Dia i hora: Dijous 11 de maig de 2017 a les 19h

Lloc: local de l’entitat Tres Quarts per Cinc Quarts (C/ Josep Maria de Sagarra, 29)

Per raons d’espai, preguem ens confirmeu assistència enviant un correu electrònic a espaidebat@gmail.com o bé trucant al telèfon 93 338 89 25.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.