Inici » Espai de Música, Recomanem

Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona

27 març 2018 Sense Comentaris

Dissabte 14 d’abril de 2018 a les 19h

Auditori Barradas (Rbla. Just Oliveras, 56)

Preu: 10€ (7,5€ presentant el full de convocatòria)

L’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona (OCAB), fundada per Pepita Sellés l’any 1948, té com a objectiu principal l’ennobliment constant de l’acordió, i constitueix la primera orquestra d’acordions cromàtics d’Espanya.

Ha actuat a les sales més emblemàtiques de Barcelona, arreu de tota la geografia catalana i realitzat diverses gires per Espanya i l’estranger. El 1986 rep a Bensheim (Alemanya) la primera ensenya d’or de la Federació Internacional, que s’atorga a personalitats de fora del país. Ha actuat per a les principals cadenes de televisió estatals i autonòmiques i per a la TV estatal russa, i disposa de diversos enregistraments que comprenen un amplíssim ventall d’obres d’èpoques, àmbit geogràfic i estils molt diversos.

La fidelitat d’interpretació ha proporcionat notables èxits a l’OCAB. L’Orquestra, considerada un conjunt excepcional i de prestigi, ha rebut el constant entusiasme del públic i s’ha situat al capdavant de les orquestres d’aquest gènere.

Aquest mes d’Abril gaudirem d’un repertori consistent en diferents peces: pasdobles, sardanes, suites, entre d’altres, sota la direcció de Jesús Otero.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.