Inici » Debats i cicles, Recomanem

Llibre “La pell de brau, sobre la relació entre Catalunya i Espanya”

7 juliol 2017 Sense Comentaris

Durant l’octubre i novembre de 2016, en vigílies de la formació del nou govern espanyol, Espai de Debat convocava un fòrum destinat a aprofundir en la delicada situació que atravessa la relació entre Catalunya i Espanya. Va tenir lloc sota el títol “La pell de brau”, evocador de l’Espanya inclusiva i nacionalment plural que somniava Salvador Espriu en el seu lliubre homònim. En aquest cicle de conferències, van coincidir-hi algunes de les primeres espasses del dret constitucional: Xavier Arbós, Nicolás Sartorius, Javier Pérez Royo i Francisco Caamaño.

Mesos després, i amb la voluntat de posar en clar els paràmetres en els quals hauria de ser possible avançar cap a un nou esquema de relació Catalunya-Espanya, us fem arribar un resum de les jornades en format llibre, que enumera les idees força del debat.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.