Inici » Espai de Música, Recomanem

L’Incantari: Échate a la Mar – Diumenge 17 de desembre a les 19h

5 desembre 2017 Sense Comentaris

Diumenge 17 de desembre a les 19h

Auditori Barradas

Preu: 15€ (50% de descompte presentant aquest full de convocatòria)

L’Incantari s’ha consolidat com una de les formacions més representatives d’un panorama musical especialitzat en interpretacions de diferents repertoris, que van des de la música antiga fins les noves músiques, passant per la world music.

Les veus dels seus cantants, Lucía Samitier i Arturo Palomares, s’acompanyen de les sonoritats de l’arpa, la cítola, la guitarra espanyola, la fídula, el llaüt oriental o la viola de roda; sovint interpretats per ells mateixos. Aquest projecte musical ha rebut les influències de les tradicions musicals d’Orient, de la música sefardí, dels cants dels trobadors i peregrins medievals, del jazz, de la música clàssica i de la música d’autor.

Durant els darrers anys, l’Incantari ha dut a terme actuacions tant a Espanya i Europa com a Amèrica. Així mateix, ha participat en diversos mitjans de comunicació a Catalunya i Espanya.

El repertori que ens oferiran, amb el nom Échate a la mar, és un recull de música sefardita i romanços de tradició oral, basat en la lírica tradicional de textos poètics transmesos per via oral fins els nostres dies.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.