Inici » L’H Espai de debat

L’H Espai de debat

L’H Espai de Debat és una plataforma integrada per diverses entitats de caràcter social que tenen per objectiu fomentar el debat i la participació ciutadana a la ciutat de l’Hospitalet del Llobregat. El nostre grup està conformat per un col·lectiu divers de persones que formem part de la societat civil, amb inquietuds progressistes i un accent catalanista. Ens mostrem preocupats per allò que passa al nostre entorn més o menys immediat i en volem extreure nous punts de vista, a través de la confluència d’opinions i el diàleg. Per a dur a terme aquest objectiu creiem fermament que només hi ha una eina viable i fiable, la paraula. És per això que provem de reforçar el diàleg a la societat civil, amb l’objectiu de recuperar la força d’agent social que té aquesta i orientar així una futura acció política, i és per aquest motiu també, pel qual els nostres debats són sempre gratuïts, oberts a la ciutadania i sobretot centrats en l’actualitat mediàtica i social.

L’H Espai de debat va néixer l’any 2001 i al llarg de la nostra trajectòria ha dut a terme més de 100 actes, que han tingut una gran acceptació per part del públic de la ciutat de l’Hospitalet, on hi han participat personalitats de gran rellevància social. Entre el llarg llistat de noms hi podreu trobar els ex Presidents de la Generalitat de Catalunya Jordi Pujol i Pasqual Maragall, les periodistes Milagros Pérez Oliva i Pilar Rahola, el filòsof Josep Ramoneda, el catedràtic de Dret de la informació Lluís de Carreras, la portanveu de l‘Asociación 11-M. Afectados por el Terrorismo Pilar Manjón, Federico Mayor Zaragoza, Celestino Corbacho, el periodista Joan Roura, l’escriptor Josep María Mendiluce, l’ex Conseller de Medi Ambient i Habitatge Francesc Baltasar, Joan Saura, Marina Geli, el President d’Amnistia i Pau Arcadi Oliveres o el periodista Ignacio Escolar.

En l’actualitat el grup L’H Espai de Debat està integrat per les entitats: Tres Quarts per Cinc Quarts-Associació UNESCO de l’Hospitalet, el Centre d’Estudis de l’Hospitalet, la Fundació Akwaba i TPK Art i Pensament Contemporani .

 

ORGANITZA:

 

 

 

 

 

 

1 Comentari »

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.