Inici » Tres Quarts per Cinc Quarts

Aquesta és la nostra política de protecció de dades, privacitat i autoria

3 juliol 2018 Sense Comentaris

En el mes de juny vàrem escriure a totes i tots els nostres contactes (sòcis/es, simpatitzants, amics/gues, …) explicant com ens havíem adequat a la nova legislació comunitària europea de protecció de dades (General Data Protection Regulation). Creiem que també és interessant tenir-ho publicat a la nostra pàgina web.

Pel que fa a la política de protecció de dades i privacitat dels productes de l’empresa WordPress i Mailchimp del qual fem ús i amb els quals construïm aquest web i realitzem els butlletins electrònics respectivament; podeu llegir la política empresarial de protecció i ús de dades de Mailchimp en aquest enllaç i informació al respecte sobre Wordpress en aquest altre enllaç.

Pel que fa als drets d’autor de tot el contingut escrit i audiovisual que publiquem, ens regim per Creative Commons, seguint amb la nostra visió progressista i amb el nostre objectiu d’apropar i fer més accessible la cultura a més amplis sectors socials. Recordem doncs que podeu usar tot el material exposat en el web sempre que recordeu i feu referència a l’entitat.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.