Inici » Converses amb..., Espai de Lletres, Recomanem

Espai de Lletres us convida a conversar amb l’Antoni Bassas

4 juny 2018 Sense Comentaris

Antoni Bassas (Barcelona, 1961), és un reconegut i prestigiós periodista. Serà el nostre proper convidat a L’H Espai de Lletres.

Com sempre fem: us exposem cinc motius per conversar amb ell.

 1.- Per la seva veu i perquè es fa escoltar. La veu, el to, el contingut, què diu i com ho diu,… Es fa escoltar, ens fa pensar, enriqueix els nostres punts de vista, ho fa quan respon i també quan pregunta. És el gran Sr. La Veu!

2.- Per la seva mirada del món. Per algú que ha triat explicar-nos l’entorn, la forma de mirar el món és essencial: la capacitat d’observar, de destacar els detalls, els matisos, de trobar l’important.

3.-Pel seu humanisme. Per donar veu i importància, com a periodista,a tot allò que ens hauria de portar a ser millors persones: la filosofia, la pedagogia, la història, la comunicació, l’anàlisi, la literatura,… l’humor.

4.- Perla qualitat del seu relat en tots els àmbits. Va tenir grans audiències televisives, va guanyar-se milers d’oients a la ràdio, té un munt de lectors de les seves columnes, seguidors dels anàlisis d’actualitat i el passat mes de gener va guanyar el premi Josep Pla de narrativa 2018, el premi literari en català atorgat per Destino, amb l’obra Bon dia, són les vuit!.

5.- Perquè en 25 anys ha escrit dos llibres. Un, a partir de l’experiència d’11 anys de periodista esportiu seguint l’equip de futbol del Barça; l’altre, de l’experiència de 13 anys dirigint un programa de ràdio que va fer història.

La conversa tindrà lloca al Casino del Centre (C/ d’Enric Prat de la Riba, 337-339), el divendres 15 de juny de 2018; aquesta vegada a les 19h.

En aquesta ocasió no caldrà fer reserva, hi haurà servei de bar i l’entrada a l’acte serà gratuït. 

Més informació al pdf.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.