Inici » Espai de Música, Recomanem

Espai de Clàssica: Cosmos Quartet. Diumenge 23 d’Octubre a l’Auditori Barradas a les 19h.

10 octubre 2016 Sense Comentaris

Diumenge 23 d’Octubre a les 19h a l’Auditori Barradas comptarem amb Cosmos Quartet en una nova edició de l’Espai de Clàssica.

El Cosmos Quartet neix el 2013 de l’amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a Londres, París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Michigan. Està format per Helena Satué i Bernat Prat (violí), Carlota Amargós (viola) i Oriol Prat (violoncel).

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se recentment guanyador del tercer premi en el concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition a Copenhagen, del primer premi del concurs internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó, del primer premi en el concurs internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges, i del premi de música de Cambra del Festival ISA (Kammermusik Preis 2014) així com el premi Artis quartet a la millor interpretació de quartet de corda de l’ISA 2014.

Ha estat convidat a participar al Festival de la Fundació Monteleón en 2014 sent el Cosmos l’únic quartet de corda espanyol seleccionat. Des de la seva creació han actuat a Barcelona (MUHBA), Sant Cugat Visites guiades al Museu, Vilafranca del Penedès Vinyasons, i en el Festival d’Estiu de Viladrau. També Ha actuat en diferents llocs d’Àustria com Gloggnitz i Reichenau compartint escenari amb músics com Schmuel Ashkenazi o Hagai Shaham. En agost 2014 van actuar a la salka ORF Kulturhaus de Viena tocant en directe per la ràdio.

Aquí us en deixem una petita mostra:

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.