Inici » Tres Quarts per Cinc Quarts

Els actes públics s’aturen; les activitats no paren!

2 juliol 2018 Sense Comentaris

Primerament, moltes gràcies per a totes i tots aquells que heu assistit, participat o col·laborat amb algún dels actes que hem organitzat. És aquest gra de sorra de cadascú de vosaltres el que també fa que siguem una entitat de referència a nivell local. Aprofitem per recordar-vos el nostre correu electrònic per si voleu fer-vos sòcies/socis o comentar quelcom que milloraríeu dels temes i l’organització dels actes: espaidebat@gmail.com.

L’escrit però, té un altre objectiu. Recordar-vos que el ritme d’activitats de l’entitat s’ha reduït al finalitzar la programació d’actes que teníem preparats per a l’Hospitalet durant aquest primer semestre. En el període estival emperò, els membres més actius de l’entitat continuem reunint-nos per tal de deixar ben preparat el llistat d’actes que durem a terme després de l’estiu. Ideant, programant i concretant totes aquelles activitats que encara hem d’acabar de perfilar pel segon semestre.

De fet, el web restarà més actiu que mai aquest mes: ens falta publicar les cròniques, vídeos i fotografies de tots els actes que hem anat realitzant aquest inici de curs  2018; entre d’altres continguts escrits i audiovisuals.

Això sí, a l’agost farem vacances per tal de descansar i agafar forces. I és per això que el local social de l’entitat estarà tancat i no hi haurà horari d’atenció al públic. Aquest juliol però l’activitat no s’atura!

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.