Inici » Recomanem, Tres Quarts per Cinc Quarts

Calendari de properes activitats

14 abril 2015 Sense Comentaris

Des de Tres Quarts per Cinc Quarts volem fer-vos arribar el nostre calendari d’activitats per als mesos d’abril, maig i juny. Un calendari ple d’actes, xerrades, col·loquis, sopars, debats i amb algunes grans sorpreses!

L’H amb els Drets Humans: col·loqui amb ANDREU MISSÉ, director de la revista Alternativas Económicas i Premi Internacional de Periodisme Manuel Vázquez Montalbán. Dilluns 4 de maig a les 19:00h a l’Espai L’Harmonia.

Converses amb…: xerrada amb el popular periodista i presentador de Salvados JORDI ÉVOLE. Dilluns 11 de maig a les 19:00h al Auditori Barradas.

Espai de Lletres: sopar literari amb el director de teatre JORDI GALCERÁN. Divendres 15 de maig a les 20:00h a La Bodegueta del Museu-Masia Serra.

Sortida Cultural: visista al complex modernista de l’Hospital de Sant Pau. Dissabte 23 de maig a les 9:00.

Converses amb…: xerrada amb JOSÉ CORBACHO i JUAN CRUZ. Dilluns 15 de juny a les 19:00h a l’Auditori Barradas.

Espai de Música: concert de clàssica i tango amb el DUO GERHART. Diumenge 21 de juny a les 19:00h als Jardins de Can Sumarro.

Cloenda de final de curs: sopar de l’entitat i concert de l’Escola de Música de L’Hospitalet. Divendres 26 de juny a les 19:00h a la Bodegueta del Museu-Masia Serra.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.