Inici » Espai de Música, Recomanem

Bandes Sonores: una vetllada de cinema. Diumenge 18 de desembre a l’Auditori Barradas a les 19h.

14 desembre 2016 Sense Comentaris

5162f83b5ad20El proper diumenge 18 de Desembre a les 19h, tindrem l’oportunitat de gaudir d’una engrescadora vetllada organitzada per l’Espai de Clàssica. El concert, de la mà de dos músics de renom, farà un recorregut per diferents bandes sonores de pel·lícules de diverses èpoques i estils: El violinista en el tejado, Cinema Paradiso, Sabrina, Leyendas de Pasión, entre moltes altres.

Joan Espina, violinista, ha realitzat nombrosos recitals amb piano i concerts per tota Espanya, així com a França, Bèlgica, Bulgària, Palestina… Ha realitzat una important difusió de la música espanyola contemporània. És membre de l’Orquestra Nacional d’Espanya, i ha estat membre de l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Ha obtingut diversos premis, tant en concursos de violí (Germans Claret i Joan Macià, entre d’altres) com de música de cambra (Castellterçol i Manresa, entre d’altres).

Miguel Ángel Dionís, pianista, ha realitzat concerts a diferents ciutats europees (Stuttgart, Berlín,Ginebra…), com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Tenerife, l’Orquestra Clàssica de la Llacuna i l’Orquestra de Galícia. És director musical de La Petita Flauta Màgica de Mozart, una producció del teatre del Liceu i comediants. És professor del Conservatori Municipal de Música de Barcelona i de l’Escola Superior de Música de Catalunya. Ha obtingut el primer premi de l’onzè Concurs nacional de piano Joan Macià i primer premi del 35è Concurs de joves intèrprets de piano de Catalunya.

Preu de l’entrada: 16€ (50% de descompte portant el PDF adjunt imprès): Bandes sonores: una vetllada de cinema

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.