Inici » Tres Quarts per Cinc Quarts

Crònica del 25è aniversari de l’entitat, amb fotografies, vídeo, llibret i historial d’actes

12 juliol 2018 Sense Comentaris

Aquest passat 1 de juny vàrem dur a terme la celebració del 25è aniversari de la nostra associació Tres Quarts per Cinc Quarts-Espai de Progrés.

Aquelles i aquells que vareu assistir, vareu tenir l’oportunitat de gaudir de diferents moments, emotius i interessants, organitzats i preparats i espontanis, per escoltar i per xerrar, i sobretot per records bons moments passats i per parlar del futur.

Primerament, hi va haver una breu explicació històrica de les diferents fases per les quals ha passat l’entitat; per part del president de l’entitat Amadeu Juan. El president va recordar-nos el sentit de les activitats que s’han anat realitzant i es continuaran duent a terme i l’amplia varietat d’aquestes. Els horts socials, els concerts de música, els tallers de sensibilització social, les conferències entorn l’educació per la pau, les xerrades polítiques, els debats culturals i socials, les concentracions per acollir els refugiats, els cursos universitaris, i moltes altres accions realitzades, que, com va insistir el president, s’han pogut realitzar “gràcies a la col·laboració del màxim número d’entitats civils amb les quals hi tenim relació”. Després de la visita, entrega d’obsequis i felicitació de l’alcaldessa Núria Marín on va demanar al jovent present a la sala que se sumi al motor de l’entitat, vam poder fruir d’un magnífic sopar ofert pel Casino del Centre de l’Hospitalet de Llobregat. I al acabar l’àpat, vam poder escoltar un concert de sarsuela i òpera per part de la soprano Beatrice Jimenez, el tenor Albert Deprius i el pianista Josep Bufon; que va finalitzar amb les copes de cava aixecades tot cantant tots plegats una de les obres que es va interpretar. Un acte molt reeixit amb la presència de 94 persones entre sòcies, socis, amics, amigues, simpatitzants i familiars.

Fou doncs, un acte ple de joia i alegria per haver assolit tal efemèride, en que també hi va haver moments per tenir un record molt transversal i especial, que fou molt present durant tota la vetllada, pels desapareguts membres destacats de l’entitat Marc Santsalvador i Eloi Moliner. Una bonica vetllada per celebrar l’aniversari que va tenir la sempre inestimable presència dels mitjans dels mitjans de comunicació locals.

De fet, L’H Digital ens va fer una crònica (amb el vídeo que adjuntem a baix per tal de que el web de l’entitat també en tingui un record re-memorable) sobre aquesta celebració: https://bit.ly/2NNm66O.  També van redactar una notícia al diari en paper que podeu llegir en aquest

Moltes gràcies a totes i tots els que ens heu acompanyat, tan aquell dia com tota la resta de dies d’aquests anys. I pels que no hi vareu poder assistir, sigueu curiosos o simpatitzants que voleu tenir el llibre (en format digital), podeu descarregar-vos el llibret que commemora l’aniversari en aquest enllaç. En el mateix llibret s’inclou un breu resum numèric de tots els actes que hem anat realitzant, amb un afegitó que exposa que en aquest web anirem actualitzant un llistat més detallat i de forma cronològica de totes les activitats dutes a terme. En aquesta nova pestanya que hem generat (cliqueu en aquest enllaç per arribar-hi directament) hi podreu consultar aquest historial d’actes.

Deixa un comentari!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Pots fer servir aquest html:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest és un bloc preparat per fer servir Gravatar. Per fer sortir el teu avatar als comentaris, sisplau registra't a Gravatar.