Inici » Arxiu

Articles publicats a la categoria Sin categoría

Sin categoría »

[ 22 set. 2017 | Sense Comentaris ]

AQUEST CICLE HA ESTAT CANCEL·LAT FINS A PROPER AVÍS
La globalització econòmica tendeix a deixar en la inoperància política els vells Estats. Si l’Estat era la instància que permetia operar políticament sobre la realitat, això avui ja només és realitzable, com a mínim, des de l’escala continental. És a dir, només des d’Europa podem abastar les realitats globals, desenvolupar els potencials de progrés humà que comporten i protegir-nos dels perills que també les acompanyen. Només ens podrem governar de nou i albirar nous horitzons desitjables, si ens ajuntem, si fem realitat …

Debats i cicles, Sin categoría »

[ 14 set. 2016 | Sense Comentaris ]

Informació sobre el cicle de conferències sobre la reforma constitucional que inicia aquesta tardor L’H Espai de Debat amb la col·laboració de El Periódico. Les conferències tindran lloc entre el 17 d’octubre i el 14 de novembre a l’Auditori Barradas i comptarem amb alguns dels millors constitucionalistes del país: Xavier Arbós, Nicolás Sartorius, Javier Pérez Royo i Francisco Caamaño.

Debats i cicles, Recomanem, Sin categoría »

[ 25 maig 2016 | Sense Comentaris ]

Crònica, videonoticia de L’H Digital i fotografies sobre El rol de la premsa davant la corrupció amb Milagros Pérez Oliva del passat 23 de maig a l’Espai L’Harmonia del Museu de L’Hospitalet.

Sin categoría »

[ 11 maig 2016 | Sense Comentaris ]

Videonoticia i fotografies de l’acte amb el Dr. Joan Queralt sobre la relació entre llibertat i seguretat dilluns 9 de maig a l’Espai L’Harmonia.

Aula de Drets Humans, Sin categoría »

[ 5 febr. 2015 | Sense Comentaris ]

El passat dilluns 1 de desembre a la tarda a la Masia de Can Riera – Espai de Memòria, va tenir lloc el darrer L’H amb els Drets Humans de l’any. Aquest cop, l’acte, que va aplegar una trentena de persones, va versar sobre els conflictes que s’estan donant actualment a l’Orient Mitjà i com això repercuteix en els drets humans de la seva població. L’acte va comptar amb dos grans experts en la matèria: Gema Martín Muñoz, arabista i catedràtica de la UAM i Antoni Segura, catedràtic d’Història de …

Espai de Lletres, Recomanem, Sin categoría »

[ 17 des. 2014 | Sense Comentaris ]

El passat dijous dia 11 de desembre, a La Bodegueta de la Masia-Museu Serra i davant de gairebé un centenar de persones, va tenir lloc el darrer Espai de Lletres de l’any, aquest cop amb la Maruja Torres, l’experiodista de El Pais i actual articulista de Eldiario.es i la Revista Mongolia, i en un sopar molt especial on vam tractar aspectes de la vida i l’obra narrativa i periodística de la convidada.
El sopar es va iniciar, com es habitual, amb un còctel de benvinguda per als assistents a l’acte. Posteriorment …