Category: Cursos universitaris

Des d’octubre de 2015, Tres Quarts per Cinc Quarts organitza, conjuntament amb la Fundació Solidaritat UB, cursos d’extensió universitària impartits per especialistes en els diversos àmbits. La inscripció als cursos és oberta a qualsevol persona interessada en el tema d’estudi, i tenen com a objectiu fomentar el pensament i coneixement crítics a la ciutat de l’Hospitalet, sobre temes d’especial importància tant a nivell local com global. Es tracta d’un projecte impulsat per l’Aula de Drets Humans de l’Hospitalet.

0

Curs universitari: ¿Llibertat vs Seguretat?

Seguint el camí iniciat l’abril passat, l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet, conjuntament amb la Fundació Solidaritat UB, torna ara a posar en marxa un nou curs universitari de màxima actualitat: El curs versarà sobre el binomi llibertat-seguretat,...

0

Curs universitari: Introducció a les societats africanes: la innovació que ve del Sud.

Informació sobre el curs universitari organitzat per Tres Quarts per Cinc Quarts, la Fundació Solidaritat UB i amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet sobre les societats africanes en el marc del programa Aula dels Drets Humans de L’Hospitalet, del 5 al 19 d’abril.

0

Curs Dret a l’alimentació: el menjar com a debat en període de crisi

Curs sobre el Dret a l’Alimentació organitzat per L’H Espai de Debat, la Fundació Solidaritat UB i l’Ajuntament de L’Hospitalet. Dilluns i dimecres de 18 a 21h del 16 al 30 de novembre a l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet (c/Josep Mª de Segarra, 29 cantonada amb c/Santa Rosa). Preu de 30 euros (15 per a aturats, socis Món-3, Xarxa de Consum Solidari i Tres Quarts per Cinc Quarts).