15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
10 d'octubre de 2016
2 Views

Espai de Clàssica: Cosmos Quartet. Diumenge 23 d’Octubre a l’Auditori Barradas a les 19h.

Proper concert organitzat per l'Espai de Clàssica, on comptarem amb l'actuació musical del grup Cosmos Quartet.

Diumenge 23 d’Octubre a les 19h a l’Auditori Barradas comptarem amb Cosmos Quartet en una nova edició de l’Espai de Clàssica.

El Cosmos Quartet neix el 2013 de l’amistat i complicitat de quatre músics catalans que cobreixen dues generacions. Cadascun dels seus membres ha mantingut trajectòries internacionals en l’àmbit de solista, músic de cambra i orquestral, treballant amb professors i en escoles a Londres, París, Ginebra, Colònia, Stuttgart, Basilea i Michigan. Està format per Helena Satué i Bernat Prat (violí), Carlota Amargós (viola) i Oriol Prat (violoncel).

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement proclamant-se recentment guanyador del tercer premi en el concurs Carl Nielsen International Chamber Music Competition a Copenhagen, del primer premi del concurs internacional de Música de Cambra de Castella i Lleó, del primer premi en el concurs internacional de música de cambra Mirabent i Magrans de Sitges, i del premi de música de Cambra del Festival ISA (Kammermusik Preis 2014) així com el premi Artis quartet a la millor interpretació de quartet de corda de l’ISA 2014.

Ha estat convidat a participar al Festival de la Fundació Monteleón en 2014 sent el Cosmos l’únic quartet de corda espanyol seleccionat. Des de la seva creació han actuat a Barcelona (MUHBA), Sant Cugat Visites guiades al Museu, Vilafranca del Penedès Vinyasons, i en el Festival d’Estiu de Viladrau. També Ha actuat en diferents llocs d’Àustria com Gloggnitz i Reichenau compartint escenari amb músics com Schmuel Ashkenazi o Hagai Shaham. En agost 2014 van actuar a la salka ORF Kulturhaus de Viena tocant en directe per la ràdio.

Aquí us en deixem una petita mostra:

0 Comment

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada