15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
299 Vistes

La Pell de Brau: Cicle sobre la relació entre Catalunya i Espanya organitzat per L’H Espai de Debat amb el suport de El Periódico de Catalunya

  

                                                      

  CICLE SOBRE LA RELACIÓ ENTRE CATALUNYA I ESPANYA AVUI
                                           LA PELL DE BRAU

 

Del 17 d’octubre al 14 de novembre, L’H Espai de Debat, amb la col·laboració de El Periódico de Catalunya, inicia un cicle de conferències amb experts constitucionalistes sobre la relació entre Catalunya i Espanya, en homenatge al gran constitucionalista Francisco Rubio Llorente, a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet. Aquest cicle pretèn ser un altaveu que es proposa incidir en l’inici de la nova legislatura estatal i en els primers passos del nou govern, a partir d’algunes de les veus espanyoles més sàvies i raonables, deixant de banda la confusió habitual, d’un o altre signe, i tractant d’establir els paràmetres des del quals poder avançar cap a solucions superadores i, amb elles, cap a un nou pacte Catalunya-Espanya.

El programa del cicle de conferències és el següent:

Dilluns 17 d’octubre a les 19h.

unnamedCONFERÈNCIA 1: Estat de la qüestió amb XAVIER ARBÓS

Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona. Ha estat President de l’International Council for Canadian Studies / Conseil International d’Études Canadiennes.

Dilluns 24 d’octubre a les 19h.

unnamed-1

CONFERÈNCIA 2: NICOLÁS SARTORIUS

Advocat. Vicepresident de la Fundación Alternativas. Va ser un dels cofundadors de Comissions Obreres. Va patir sis anys de presó. Ha estat portaveu d’Izquierda Unida al Congrés dels Diputats.

Dilluns 7 de novembre a les 19h.

unnamed-2CONFERÈNCIA 3: JAVIER PÉREZ ROYO

Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla i coordinador del Máster de Dret Constitucional. Ha estat Rector d’aquesta universitat i President de la Conferència de Rectors d’Espanya.

Dilluns 14 de novembre a les 19h.

unnamed-3CONFERÈNCIA 4: FRANCISCO CAAMAÑO

Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València. Ha estat Secretari d’Estat d’Assumptes Constitucionals i Ministre de Justícia (govern Zapatero). Ha dirigit la Fundación Democracia y Gobierno Local.

Totes les conferències tindran lloc a l‘Auditori Barradas de L’Hospitalet (Rbla. Just Oliveras, 56. Metro 1 – Rbla. Just Oliveras i Estació de Rodalies de L’Hospitalet del Llobregat).

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada