15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
1641 Vistes

L’últim dilluns de cada mes, concentració davant l’Acollidora pels drets dels refugiats

Us recordem que des de Tres Quarts per Cinc Quarts ens sumem i fem difusió d’aquesta convocatòria de concentració contra la vulneració dels Drets Humans de les persones refugiades i contra l’Acord UE-Turquia, convocada i organitzada per l’Espai de Ciutadania.

Continuant amb les protestes organitzades orientades a mostrar el nostre rebuig a la vulneració dels Drets Humans que suposa aquest acord, l’Espai de Ciutadania ens convoca al voltant de la nostra “Acollidora”, a la Rambla Just Oliveras.

Esperant que aquesta informació sigui del vostre interès i comptant amb la vostra assistència,

Tres Quarts per Cinc Quarts.

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada