15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
43 Vistes

Corrupció i Evasió Fiscal = + Desigualtats. Dimecres 20 a les 19h a l’Espai L’Harmonia.

El proper dimecres 20 d’abril a les 19h a l’Espai L’Harmonia, des de L’H Espai de Debat, dins del marc del programa l’Aula dels Drets Humans de L’Hospitalet,  hem organitzar un col·loqui que amb el títol Corrupció i Evasió Fiscal = + Desigualtats, estarà orientat a parlar sobre la desigualtat economica i dues de les seves causes més punyents i que més agreujen aquest gravíssim problema econòmic: la corrupció política, economica i financera i l’evasió fiscal, al centre de l’actualitat mediatica aquests dies per l’esclat del cas dels Papers de Panama

Per tractar aquests temes, tindrem el plaer de comptar amb Antón Costas, catedràtic d’Economia a la UB i president del Cercle d’Economia de Catalunya, i de Josep Martí Gómez, que presentará i moderará l’acte. 

Per a més informació sobre l’acteFULL DESIGUALTATS-COSTAS 

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada