15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
865 Vistes

Curs universitari: Introducció a les societats africanes: la innovació que ve del Sud.

Des de Tres Quarts per Cinc Quarts hem fet un gran pas endavant en la nostra historia com a entitat amb la posada en marxa de l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet, una de les branques de la qual serà oferir cursos universitaris sobre Drets Humans.

Conjuntament amb la Fundació Solidaritat UB i l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat, Tres Quarts per Cinc Quarts inicia va iniciar, el novembre de 2015, l’Aula de Drets Humans amb un curs sobre una de les problemàtiques més punyents que en envolten: l’alimentació. Ara i sota el títol Introducció a les societats africanes: la innovació que ve del Sud, volem oferir un curs on es tractin un seguit de qüestions relacionades i orientades a qüestionar el prejudicis acumulats per les herències colonials europees i apropar-nos al continent veí per tal de descobrir totes les potencialitats que es desprenen de la seva llarga trajectòria històrica.

El curs Introducció a les societats africanes: la innovació que ve del Sud s’impartirà cada dimarts i dijous de 18 a 21h entre el 5 i el 19 d’abril a l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet (c/Josep Mª de Segarra nº29 , cantonada amb c/Santa Rosa, 08901 L’Hospitalet). El preu és de 30 €, excepte per als socis de Món-3 i de Tres Quarts per Cinc Quarts i aturats, que és de 15 €. Per inscriure’s, cal fer una transferència per l’importa de la matrícula a aquest compte corrent: “La Caixa”: 2100 3642 11 2200036125 i portar el resguard de la transferència o bé a Món-3 o a l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet per omplir el full d’inscripció al curs.

Us adjuntem el tríptic amb tota la informació sobre el curs: Tríptic Curs Àfrica.

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada