15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
275 Vistes

Xavier Bosch: “Escriure és el que més em diverteix a la vida”

El passat 25 de febrer a la Bodegueta de la Masia-Museu Serra, va tenir lloc el 19è sopar de l’Espai de Lletres, en aquest cas amb un convidat de luxe de les lletres catalanes, Xavier Bosch. L’acte, que va comptar amb una seixantena d’assistents, es va iniciar amb l’habitual coctel de benvinguda per passar després al sopar oferit per l’equip de La Bodegueta.

En acabat el sopar, i després de la presentació feta pel President de l’entitat Amadeu Juan sobre el programa Espai de Lletres i sobre l’autor, la periodista Manolita Sanz va establir un diàleg llarg, profund i calmat amb Xavier Bosch que va deleitar als presents. Entre els temes que tots dos van tractar van sorgir el seu pas pel diari Avui com a director, un diari on ell era periodista i amb el que mantenia un fort lligam emocional, la seva trajectòria com a periodista especialitzat en esports i com a un dels màxims coneixedors del Barça, el club de la seva vida, i, sobretot, la seva obra narrativa. Una obra narrativa prolifica i de molta qualitat, tan pel públic com la crítica, que l’han portat a guanyar el Premi Ramon LLull al 2015, però també el Sant Jordi al 2009. De la seva obra destaca la trilogia protagonitzada pel periodista Dani Santana, un personatge que ell no val tornar a entomar, i la darrera novel·la, Algu com tu, que ha suposat un gir en la temàtica de les seves obres predecesores i que, com ja hem dit, ha estat guardonada amb el Ramon Llull.

En acabat el diàleg entre la periodista i l’autor, hi va haver un torn de preguntes i comentaris obert als assistents, que no van desaprofitar l’ocasió per poder conversar amb el seu autor preferit. Després, Xavier Bosch es va oferir a signar llibres i es va donar per tancada la vetllada.

Fotos del sopar:

IMG-20160227-WA0000 IMG-20160227-WA0001 IMG-20160227-WA0002 IMG-20160227-WA0003 IMG-20160227-WA0004

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada