15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 0 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
29 de febrer de 2016
2 Views

Espai de Clàssica: OHPERA! al Auditori Barradas el proper diumenge 13 de març a les 19h.

Espai de Clàssica: OHPERA! amb Indira Ferrer-Morató i Carles Puig. Diumenge 13 de març a les 19h a l'Auditori Barradas.

El proper diumenge 13 de març a les 19h a l’Auditori Barradas tindrà lloc un nou concert de l’Espai de Clàssica, un cicle de concerts de música clàssica organitzat per l’Auditori Barradas i Tres Quarts per Cinc Quarts. Aquest cop comptarem amb la soprano Indira Ferrer-Morató i el pianista Carles Puig que han preparat una trobada musical amb els compositors d’òperes més celebres de la historia de la música. A l’espectacle, títola OHPERA! hi trobarem autors com Händel, Mozart, Verdi, Rossínii altres. Cada compositor és presentat en el context històric  i amb les influencies que va rebre i es dona pas a la seva musica. De ben segur podrem escoltar les àries cèlebres, vibrants i màgiques que a tots ens agraden. 

El concert serà a càrrec de:

Indira Ferrer-Morató és una soprano lírica catalano-indi de veu molt dúctil  que destaca en els generes de  l’oratòria, la cançó, l’opera i  la lírica cubana. Ha fet diferents gires per Alemanya. Ha gravat diversos discs.

Carles Puig és pianista, que interpreta el repertori de diferents coopositors  cèlebres com  autors catalans, Mompou, Toldrà, Blancafort. Ha participat en els centenaris d’Eduard Toldrà i Manel Blacafort , el festiva Grec, etc.

Preu de l’entrada: 16€ (50% de descompte portant el PDF adjunt imprès): FULLOHPERA

0 Comment

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada