15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
3431 Vistes

Acte de Signatura del Protocol de Col·laboració entre Tres Quarts per Cinc Quarts i Amnistia Internacional Catalunya

logotresquartswebEl dimarts 15 de desembre al local social de l’Associació Tres Quarts per Cinc Quarts- Espai de Progrés-Associació UNESCO de L’Hospitalet i en el marc de les accions derivades del projecte Aula dels Drets Humans de L’Hospitalet, ha tingut lloc la signatura del Protocol entre la nostra entitat i Amnistia Internacional Catalunya (grup Barcelona-L’Hospitalet). La signatura, efectuada pel president de Tres Quarts per Cinc Quarts, Amadeu Juan, i pel vicepresident d’Amnistia Internacional Catalunya, Valentí Estalella, s’ha celebrat davant d’uns 50 assistents.

Prèvia a la signatura, Amadeu Juan ha iniciat l’acte amb una breu presentació de l’entitat i amb una explicació detallada del programa l’Aula dels Drets Humans, un dels projectes distintius de l’entitat centrat en la sensibilització, difusió i educació en matèria dels Drets Humans, en el sentit més ampli del terme. Per la seva banda, Valentí Estalella, ha defensat la necessitat de que existeixin entitats sorgides de la societat civil que es dediquin a fer promoció i defensa dels Drets Humans. Tots dos han coincidit en l’oportunitat d’iniciar aquest protocol de col·laboració per tal de treballar conjuntament en l’objectiu de difondre i sensibilitzar a la ciutadania hospitalenca sobre aquests temes.

L’acte va continuar amb el col·loqui de Serge Kambele, activista pels Drets Humans de la República del Congo i cofundador del moviment LUCHA, que treballa per la participació dels joves en debats i accions públiques al seu país. El ponent, va centrar la seva intervenció en un anàlisi de la realitat que viu el seu país i la major part d’Àfrica, i la necessitat de l’empoderament i el compromís ciutadà per poder transformar i canviar les realitats que els envolten.

Amb la signatura d’aquest protocol de col·laboració totes dues entitats es plantejen la realització conjunta dels seguents objectius:

–      Col·laborar, realitzar i/o impulsar  accions conjuntes (programes, campanyes, adhesions…) amb altres Organitzacions que treballin a l’àmbit dels Drets Humans.

–      La utilització puntual per part d’Amnistia Internacional Catalunya (Grup Barcelona –l’Hospitalet) de la seu de Associació Tres Quarts per Cinc Quarts- Espai de Progrés-  b        Associació UNESCO per les seves reunions i/o algunes activitats.

–      Estar oberts a altres nivells de col·laboració que sigui d’interès mutu.

–      Les dues entitats faran difusió dels actes que organitzin conjuntament.

–     L’entitat Associació Tres Quarts per Cinc Quarts- Espai de Progrés- Associació UNESCO podrà fer difusió dels actes individuals que organitzi Amnistia Internacional Catalunya, (Grup de Barcelona – L’Hospitalet) a L’Hospitalet o a Barcelona entre els seus associats i simpatitzants.

Video de L’H Digital sobre l’acte:

Crònica de L’H Digital sobre l’acte de Signatura del Protocol de Col·laboració entre Tres Quarts per Cinc Quarts – Espai de Progrés i Amnistia Internacional Catalunya

Fotos de l’acte:

IMG_20151215_191141 IMG_20151215_191143 IMG_20151215_191539 IMG-20151222-WA0000 IMG-20151222-WA0003 IMG-20151222-WA0004

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada