15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
159 Vistes

Debat electoral: Eleccions Generals 2015. Dilluns 14 de desembre a les 18:30h a l’Auditori Barradas.

El proper dia 20 de desembre es celebren les eleccions generals al Congrés de Diputats i al Senat i des de L’H Espai de Debat organitzarem un debat electoral entre les principals forces polítiques i coalicions catalanes que concorren en aquestes eleccions, és a dir, Democracia, Llibertat i Catalunya (CDC+Democrates de Catalunya+ Reagrupament), PSC, PP, En comú Podem (Podem, ICV, EUIA, BCN en Comú), ERC, Unió i Ciutadans. Comptarem amb la presentació i moderació de Marc Vidal, vicedegà de la Junta del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El debat tindrà lloc a l’Auditori Barradas el proper dia 14 de desembre a les 18.30h. L’entrada és lliure.

 

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada