15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
782 Vistes

Curs Dret a l’alimentació: el menjar com a debat en període de crisi

Des de l’Aula de Drets Humans de L’H Espai de Debat, juntament amb la Fundació Solidaritat UB de la Universitat de Barcelona i l’Ajuntament de L’Hospitalet, volem presentar-vos aquest curs universitari impartit per professors de l’UB i professionals de l’ambit de l’alimentació i de les entitats i institucions que se n’encarreguen. El curs, que s’impartirà a l’Aula de Drets Humans de L’Hospitalet (c/Josep Mª de Segarra, 29 cantonada amb c/Santa Rosa) i tindrà un preu de 30 euros per al públic general i de 15 per aturats, socis Món-3, de la Xarxa de Consum Solidari i de Tres Quarts per Cinc Quarts, s’iniciarà el proper dilluns 16 de novembre i s’estendrà tots els dilluns i dimecres fins al 30 de novembre en un total de 5 session de 18h a 21h.

El curs tractarà la crisi alimentària que es pateix a diversos llocs del planeta i també a casa nostra. Per tractar aquest tema, el curs es centra en els models de producció agricola, el fenòmen global de malbaratament d’aliments, la pobresa alimentaria i el paper de les institucions i entitats que lluiten contra ella, i sobre com ens afecta aquesta pobresa alimentària a Catalunya.

Si esteu interessats en aquest curs, cal fer una transferència per l’import de la matrícula a aquest compte corrent de “La Caixa”: 2100 3642 11 2200036125. El resguard de la transferència cal portar-lo a Món-3 (Facultat d’Economia de la UB) on caldrà emplenar el full d’inscripció. També es pot lliurar el resguard i omplir el full d’inscripció al local on se celebrarà el curs (Aula de Drets Humans de L’Hospitalet (c/Josep Mª de Segarra, 29 cantonada amb c/Santa Rosa), tot just abans del seu inici.

Si esteu interessats podeu posar-vos en contacte per mitjà d’aquest correu electrònic espaidebat@gmail.com o del telèfon 93 338 89 25.

Us adjuntem el díptic del curs perquè disposeu de més informació. sobirania_alimentaria_0610

 

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada