15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
127 Vistes

Resum d’activitats: gener-juny 2015

Benvolguts,

Com cada any us fem arribar el resum de les activitats d’aquest primer semestre de 2015 a Tres Quarts per Cinc Quarts. Aquest semestre ha estat molt satisfactori per a l’entitat, tant a nivell quantitatiu, com qualitatiu: hem fet més de 21 actes, alguns d’ells molt especials com el Converses amb Jordi Évole i també el realitzat amb José Corbacho i Juan Cruz; d’altres interessants i reflexius com els dedicats a la nova situació política, o dedicats a la cultura com els Espais de Lletres i els concerts de música clàssica oferts juntament amb el Barradas.

Aprofitem també per desitjar-vos un bon estiu ple de bon moments i relax que amb els temps que corren de ben segur ens anirà bé.

PDF del resum d’activitats: ResumActivitats:gener-juny2015

Ens retrobarem al setembre!

 

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada