15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
2757 Vistes

Cartell i notícia a LHDigital sobre la SETMANA DE LA SOLIDARIA DE L’HOSPITALET

Com us venim informant darrerament, dels dies 13 al 17 del mes d’octubre, la Creu Roja i l’Espai de Ciutadania estan organitzant un gran recapte d’aliments per pal·liar les necessitats bàsiques de les famílies més desafavorides de la ciutat. En el següent enllaç trobareu sobre l’acte a LHDigital. També adjuntem el cartell de la Setmana de la Solidaritat.  Recordem també que al web www.setmanadelasolidaritat.org hi trobareu tota la informació necessària per a col·laborar.

cartellsetmanadelasolidaritat

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada