15 49.0138 8.38624 arrow 0 arrow 1 4000 1 0 horizontal http://lhespaidebat.com 300 0 1
1569 Vistes

Espai de Ciutadania organitza una GRAN RECOLLIDA D’ALIMENTS PER A LA CREU ROJA

Des de Tres Quarts per Cinc Quarts, com a entitat membre de l’Espai de Ciutadania, volem fer difusió de la Gran Recollida d’Aliments que estem organitzant de cara a la Setmana Solidaria de L’Hospitalet, que tindrá lloc dels dies 13 a 19 d’octubre. La Setmana Solidaria de L’Hospitalet és una iniciativa solidaria endegada per la plataforma Espai de Ciutadania que aplega a les entitat més representatives de la ciutat i que davant de la crida que la Creu Roja ha fet davant la situació d’emergencia social en que es troba el país, ha decidit impulsar una campanya de recollida d’aliments per tal de paliar la greu situació de moltes families d’arreu de la ciutat. Davant d’això, des de l’Espai de Ciutadania demanem a ciutadans, empreses, comerciants, mercats Municipals, supermercats, hotels, hospitals i centres d’assistència sanitària, escoles, instituts i AMPAS, centres culturals i biblioteques, centres esportius, esplais, sindicats, associacions i entitats, Ajuntament i regidories, que col·laborin aportant aliments de caducitat no inmediata per tal de poder assolir l’objectiu fixat per la Creu Roja. 

Per a que disposeu de més informació sobre el tema, adjuntem la noticia apareguda al Diari de L’Hospitalet sobre la Gran Recollida d’Aliments i el Document Setmana Solidaria L’H, tots dos en PDF

En els propers dies continuarem informant sobre el tema.

0 Comentari

Deixa una resposta

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada